BOOM: Thug Thinks BIKINI Clad Girls Are An EASY Hit – He Immediately REGRETS It

Published on July 29, 2016

Some genius thought it would be a good idea to steal a cell phone from a woman. He had NO IDEA who he was dealing with. It ended badly for him. Very badly.

THIS is who he was dealing with:

Öva, öva , öva ??!! Mitt andra pass av clean & jerk!! Ibland är det tufft, svårt men kul att lära sig nya saker!! Jag vill så gärna bli bättre på crossfit. Bästa vägen för mig är att ha en tävling att se fram mot! Så nu är jag anmäld till min första Crossfit tävling ???! MÅSTE nu lära mig ryck, stöt, muscle-ups och massa annat snabbt!! Tack grymma @f4leric och @alexanandrov för att ni vill tävla i team med mig ????! Det kommer bli såååå kul! Denna vecka kvalar vi och förhoppningsvis blir det final i augusti! #barbellscoffeeandhugs #crossfit #TeamFit4lifeAtum #fit4life #F4L #clean&jerk #cleanandjerk #olympiskalyft #morethanwellness #ompu #ompusweden #ompuathlete #mmSports #bodyscience #inov8 #inov8Sweden

A video posted by mikaelakellner (@mikaelakellner) on

Not surprisingly, THIS is how it ended (maybe he shouldn’t have targeted a body-building cop?):

numbnuts reveal

Read the whole story on Twitchy.

Share if you LOVE how this thug got busted!